Over The Detail Company

The Detail Company, de voor en door autoliefhebbers. 

Als groot autoliefhebbers weten wij dat er niks beter is dan de passie voor onze auto’s, motoren en andere snelle voertuigen te delen. Het zal je vast bekend voor komen: je doet er alles aan om je auto op en top te laten shinen: hij moet er op zijn best uitzien en dit het liefst het hele jaar door. Op deze manier met je auto bezig zijn maakt het plezier van de auto alleen maar groter en geeft een gevoel van trots. Deze passie delen wij ook. 

 

The Detail Company is onderdeel van Car Detailing de Vries. Bij Car Detailing zorgen wij ervoor dat alle hoekjes, kiertjes en gaatjes van uw auto compleet gereinigd en geconserveerd zijn. Car Detailing de Vries is een autopoetsbedrijf welke actief is in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Hierbij levert het diensten aan de particuliere en zakelijke sector. Bij Car Detailing de Vries behandelen we alle auto’s van een Citroën C1 tot een Range Rover Sport SVR. 

 

The Detail Company is tot stand gekomen omdat wij als liefhebbers en poetsers het gemak en de kwaliteit van de producten welke wij gebruiken willen delen met de particuliere sector. Daarom zijn alle producten in het assortiment van The Detail Company van uiterst hoge en professionele kwaliteit. Dit is onze EERSTE prioriteit. Prachtige flessen, heerlijke geuren en optimale werking staat bij ons centraal. Bij The Detail Company doen we niet aan concessies in veiligheid, kwaliteit of merkbeleving.  

Verbetering is een voortdurend proces, ook voor The Detail Company geldt dat wij continu bezig zijn om betere producten te maken. Hierbij ontvangen wij dan ook graag feedback en/of hulp van onze gebruikers, zodat wij op deze manier samen met gebruikers kunnen streven naar perfectie. 

 

Team The Detail Company

“Wij staan voor kwaliteit en een glanzend resultaat!”