Beschrijving

De Drying Towel 1600 GSM is de dikste en grootste droogdoek in het assortiment van The Detail Company en heeft een absoluut maximaal absorberend vermogen. De Drying Towel 1600 GSM is ontwikkeld voor professionele detailers en is nu beschikbaar voor iedereen.

–  Professionele droogdoek: nergens anders verkrijgbaar
–  1600 gram/m² microvezel: extra grote vochtopname
–  Extra groot formaat: 70 x 100 centimeter

Samenstelling van onze droogdoek 

Gebruik na het wassen van je auto altijd een kwaliteitsvolle droogdoek. Hiermee voorkom je dat er kalkresten op de lak ontstaan en bovendien is het drogen met een droogdoek stukken veiliger dan met een traditionele zeem. Je auto streeploos drogen doe je met deze extra grote droogdoek die dankzij de hoogpolige ultrazachte microvezels (80% polyester, 20% polyamide) en satijnachtige zoom, veilig is voor ieder type autolak.

De  droogdoek heeft een afmeting van 50 x 80 cm en is ontworpen met gedraaide vezels zodat deze extra veel vocht opnemen én vasthouden. De dikte van een droogdoek wordt aangeduid in grammen per vierkante meter (GSM); hoe dikker, hoe beter. Met de 1600 gram/m² microvezel is dit de dikste droogdoek die je in Nederland en België kunt krijgen.

Hoe gebruik je de droogdoek?

Controleer vóór gebruik altijd of de droogdoek schoon en vrij van stof is. Pak de droogdoek vast bij twee hoeken en sleep deze eenvoudig over de contouren van je auto. Dankzij het zeer hoge absorptievermogen behaal je het optimale resultaat door de doek zelf het werk te laten doen. Dit betekent dat je de doek niet over de lak hoeft te wrijven, enkel slepen is voldoende. 

De luxueuze droogdoek kun je na gebruik laten drogen, en hoeft dus niet te worden uitgewrongen. Dankzij de zorgvuldig gekozen componenten behoudt de droogdoek zijn premium kwaliteit met een lange levensduur. Desgewenst kun je de droogdoek wassen op maximaal 60 graden. Gebruik hierbij absoluut geen wasverzachter.

–  Streeploos en kalkvrij drogen
–  Geschikt voor alle auto’s
–  Extra groot formaat
–  Extra absorberend vermogen
–  Veilige, superzachte getwiste vezels
–  Met een satijnachtige afboording
–  Absoluut pluisvrij