Beschrijving

Een kwaliteitsvolle microvezeldoek met een wafel structuur waardoor je vet, vuil en zelfs de kleinste stofdeeltjes eenvoudig van de ruiten kunt verwijderen. Deze glasdoek neemt meerdere voordelen met zich mee.

–  #1 Glasdoek
–  Fijn in gebruik
–  Extreem zacht en veilig in gebruik
–  Te gebruiken voor alle soorten ruiten
 Is duurzaam in gebruik
 Werkt veilig en effectief 

OPTIMAAL JE RUITEN REINIGEN 

Voor een optimaal resultaat gebruik je voor het reinigen van je ruiten twee producten.
–  2x The Detail Company Glass Towel
–  1x Puris A61 Glass Cleaner 

Verdeel Puris A61 Glass Cleaner gelijkmatig over één van de twee glasdoeken. Voor de gewenste uitstraling kun je het oppervlak meerdere keren afnemen met de natte glasdoek. Vervolgens gebruik je de tweede glasdoek om de laatste resten vuil en stof te verwijderen en de ruiten vlek- en streepvrij af te nemen 

Puris A61 GLASS CLEANER 

Glass Cleaner is een glasreiniger die speciaal ontwikkeld is voor het moeiteloos, veilig en effectief reinigen van glas en kunststof. De professionele glasreiniger verwijdert vingerafdrukken, vet, vuil en aanslag. De zorgvuldig uitgekozen combinatie van ingrediënten zorgt voor een streep- en vlekvrij resultaat. Puris A61 Glass Cleaner is met zorg is ontwikkeld, getest en geproduceerd in Nederland. 

 

 Gericht op het veilig verwijderen van vingerafdrukken, vet, vuil en aanslag
 Geeft een streep- en vlekvrij resultaat
 Tevens geschikt voor getinte ruiten
 

Afmetingen: 40 x 40 cm – Materiaal: 80% polyester 20% polyamide – Wasvoorschrift: Wassen op 60 graden, géén wasverzachter gebruiken – Was microvezeldoeken altijd apart van elkaar – Aantal in verpakking: 1 – Direct gebruiksklaar.