Hoge kwaliteitseisen

iDeal of Achteraf betalen

Altijd snel geleverd

Hoge kwaliteitseisen

iDeal of Achteraf betalen

Altijd snel geleverd

Puris Pakket Exterieur

62.95

Aanstaande zondag 19 juni 2022 is het weer Vaderdag en ook dit jaar heeft The Detail Company weer een mooi pakket samengesteld om je vader, opa of vriend mee te verrassen!

Categorieën: , ,

Beschrijving

 

Gun je vader een glanzend schone auto met een éxtra diepe lakkleur. De set bestaat namelijk uit de onmisbare Puris Gold Wash, de autoshampoo die de lak grondig reinigt en een mooie glans geeft. Het verwijdert straatvuil, vogeluitwerpselen en andere vervuiling en is geschikt voor iedere auto.

Het pakket bevat tevens een fles Puris Miracle Mist. Gebruik dit product ná het wassen van de auto en spray gemakkelijk over de lak van de auto. Dit product heeft een beschermende functie waardoor vuil en water niet of nauwelijks zullen hechten aan de lak. Het product zorgt voor druppelvorming met een krachtig waterafstotend effect. Het zorgt er bovendien voor dat de lak nóg meer zal glanzen. Na gebruik blijft het effect +/- 14 dagen werkzaam.

Ook bevat het pakket de Puris Purple Plus, deze velgenreiniger zorgt ervoor dat alle vliegroest en remstof van de velg wordt gereinigd en de velgen er weer als nieuw uit zullen zien.

Naast de flessen bevat de set ook nog een doek welke te gebruiken is als zowel droogdoek als voor het afnemen van de Puris Miracle Mist.

Ook zit er een spiegelhanger in de set om het interieur van jouw vaders auto weer lekker te laten ruiken van binnen.

Het Vaderdag Pakket wordt geleverd met een mooie geschenkverpakking waarin je alle flessen en een persoonlijk kaartje met eigen tekst kunt plaatsen.

package prijs: €62,95

reguliere prijs: €71,80

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Puris Pakket Exterieur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ga naar de bovenkant