Hoge kwaliteitseisen

iDeal of Achteraf betalen

Altijd snel geleverd

Hoge kwaliteitseisen

iDeal of Achteraf betalen

Altijd snel geleverd

CarPro IronX Cleaner – 4000ml

84.95

CarPro Iron X is speciaal ontwikkeld om op een veilige wijze kleine metaaldeeltjes, die zich aan de lak hebben gehecht, te verwijderen en zelfs af te breken.

Categorie:

Beschrijving

CarPro is een producent van zeer innovatieve verzorgingsproducten voor auto’s waarvan Iron X een opvallende is. Sinds de komst van Iron.X is iedere detailer en autoliefhebber onder de indruk van dit product.

Iron X vliegroest verwijderaar

CarPro Iron X is speciaal ontwikkeld om op een veilige wijze kleine metaaldeeltjes, die zich aan de lak hebben gehecht, te verwijderen en zelfs af te breken. Iron X is PH-neutraal middel en kan veilig gebruikt worden op autolak, ruiten, kunststof en alle soorten velgen. Iron X is ook zeer effectief tegen andere chemische verontreiniging en remstof. Iron.X reinigt diep in de poriën van de lak maar tast de lak niet aan.

Ook is CarPro Iron X geweldig om velgen te reinigen daar waar alle andere velgenreinigers het af laten weten. Iron.X is een transparant product die reageert op de vervuiling. Door de reactie met de metaaldeeltjes verandert de kleur naar rood/paars. De metaaldeeltjes worden afgebroken en kunnen daarna met water worden weggespoeld.

Handleiding CarPro Iron X

1. Spray Iron X op het oppervlakte
2. Laat het product 3-5 minuten inwerken (niet in de volle zon)
3. Indien nodig gebruik een washandschoen of borstel (bij velgen) om in te werken
4. Spoel het oppervlakte na met water

Inhoud: 4000ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CarPro IronX Cleaner – 4000ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ga naar de bovenkant